Syskonbarnen

jag kan ju inte prata om att Theo fyller år och Jonte ska välsignas och så inte lägga upp bild på dem. Så här får ni se de underbara små troll.

Jonathan och storebror Theodor.

Läjters / Tösen

RAW Comedy Club!!!

På Göta Lejon i Estockolmo. Det är dit vi ska ikväll. Förstår ni så sjukt mycket jag ser fram emot detta. Stockholm here we come! Både jag och gubben är väldigt förtjusta i stand-up. När vi precis blivit tillsammans tittade vi på väldigt mycket stand-up från usa. Extremt mycket skulle jag vilja påstå. Eddie Izzard, Carlos Mencia, George Carlin och Jeff Dunham. De är våra favoriter. Vi har sett deras shower så många gånger så jag snart memorerat dem. Ser fram emot fler....
Men ikväll är det alltså dags för RAW. Efter det skall vi hem till underbara Elin och Mattias. Vi sover över där tills imorgon, för då skall vi tillsammans med dem gå på bröllop. Och på söndag är det 2 års kalas för lille Theo och barnvälsignelse för Jonte. Fullt upp hela helgen alltså. Men sova kan man göra i himmelen.
Ha en fin helg hörrni så hörs vi när jag har tid att blogga igen. Med lite tur på söndag.....


RAW Comedy Club

Ohh så schnygg jag blir nu!

Jag färgar håret. Igen? Undrar du då. Jaa igen. Det växer ju, och jag är inte naturligt orangehårig. Det ni, vilket avslöjande va. Ja i alla fall så färgar jag utväxten och fräschar till tonen på längderna lite. Det måste göras innan helgen. Fredag kväll har vi ju vår fantastiska dejt (som jag ska berätta mer om snart), på lördag ska vi på bröllop och på middag med goda vänner och på söndag är det barnvälsignelse för systersonen. Phew! Vilken helg. Då måste man vara fin i håret!
Ska se om jag inte kan få till nån bild på spektaklet med snart då. Tills dess duger den här som exempel på hur färgen ser ut.

Jahajja! Trodde jag hade en bild, men icke. Så ni får allt vackert vänta.

Läjters / Tösen

Så dumt av mig!

Att titta på Greys Anatomy. Verkligen dumt. Jag är så fruktansvärt mesig, och dessutom hypokondrisk. Ska man då titta på en doktorserie där en av huvud karaktärerna får cancer i hjärnan och ska dö? Det var väl fantastiskt dumt av mig. Nu sitter jag ju här och är alldeles nedstämd. Jag måste nog sluta titta på det där programmet tro jag. Åtminstonde tills nästa avsnitt om en vecka....


Greys Anatomy


Lite the och krama på gubben så känns det nog bättre. Jo det tror jag alldeles bestämt.

Läjters / Tösen

Kära nån

så ont i huvudet jag fick plötsligen. Inte så värst plötsligt egentligen. Har haft ont i skallen mest hela dagen. Vet inte varför. Antingen sover jag snett för att katten tar upp så mycket plats i sängen (mycket troligt och till min sambos stora förtret). Det kan oxkså vara att jag sitter mer vid datorn än jag gjort förut. Idag till exempel har jag suttit framför datorn nästan hela arbetsdagen. Fått gjort massa viktigt. Mailat en massa, gjort semestercheman helt klara och lite annat med. Kan ju informera om att jag och gubben är lite smått nördiga. Jag tror att vi mailat varandra runt en 20 ggr idag. Likadant igår. Jag älskart! Småprat mest, bollar tankar med varandra. Men det är så det ska va, jorå.
Kanske jag ska slänga i mig en slurk koffein innan jag börjar räkna produkter. Vi ska inventera snart och jag tänkte jag börjar räkna redan nu så går det kanske lite fortare sen då när det är dags. bara jag håller reda på vad som är räknat och inte så.....


Kanske ska ta två "tablets"...

Läjters / Tösen

Dagens tips

Dagens frisörtips gäller Solskydd. Behöver man verkligen solskydd till håret undrar du då? Och svaret är ja, absolut! Huden skyddar vi gärna med solskyddfaktor. Men håret är man lite mer oförsiktig med ofta. Vilket jag kan tycka är lite lustigt. Huden förnyas ju dagligen, men håret växer ju ut med ca 1cm per månad. Så förstörs håret tar det längre tid att få det friskt igen. Hur som helst så finns det väldigt mycket olika sorters solskydd till håret. Och alla har ju olika funktioner förstås. Kérastase har en solserie som heter Soleil, den är fantastisk. Soleil har solprodukter för skydd, rengöring och vård. Skydden innehåller UV - skydd förstås, och är skyddande och fuktgivande för både naturligt och färgat hår. Rengöring då vad är det? Behöver man verkligen en speciell rengöring efter sol och bad, och varför då i så fall? Absolut behöver man det, allra helst om man badat i saltvatten eller pool. Soleils shampon är det mest djuprengörande som Kérastase har. Av den enkla anledningen att när man badat och solat så har man mycket slaggprodukter i håret som kan torka ut håret väldigt mycket. Soleils shampo rensar bort detta mycket effektivt. Avslutningsvis skall man alltid vårda håret efter att man vistats i solen. Soleil har dels inpackningar för hår och hårbotten som vistats i sol, salt och klorvatten, det finns även ett mjukgörande after sun serum att ta i efter att man vistats i sol. Men den absoluta lyxen för ett solskadat hår är en nattkräm. Brume Nuit Apres Soleil heter den och den är helt fantastiskt. Spraya i den i håret innan du går o lägger dig för att ge fukt och svalka åt hårbotten samtidigt som den reparerar hårfibern. Den skall inte sköljas ur och när man vaknar känns håret nytvättat, mjukt och lätt att reda ut. en helt fantastisk produkt som alla kvinnor borde ha i sitt badrumsskåp. Tycker jag i alla fall!


Brume Nuit Aprés Soleil - Nattkräm


Med önskan om ett vackert sommarhår.

Läjters / Tösen

Nykär!

Jag är alldeles komplett blint förälskad. I en liten hårtuss minsann. Vi tror att han heter Yatzy. Han är en liten kattunge. Vi har redan en katt som heter Pussel, därav namnet Yatzy. Vi samlar sällskapsspel verkar det som. I alla fall så är Yatzy nu 8 veckor gammal. Och han ska kanske få flytta hem till oss. Pussel löper tätt som oftast och jag vill inte kastrera henne, tror att jag kommer vilja få kattungar av henne så småningom. Så då blir det p-piller till katten. Men Yatzy blir det nog "snipp snipp" på. Måste fixa detaljerna ganska snart, annars blir det inte nån Yatzy hos oss. Och jag är ju så kär i honom. Så fin liten buse! Vill ha vill ha vill ha!!!

Yatzy är den röda. Vill du ha en?

Läjters / Tösen

Bara tre dagar kvar....

tills jag ska på dejt. Och när jag säger det så frågar alla: Vem ska du på dejt med? Ja med min sambo kanske?? Är det så konstigt det. Verkar onekligen så eftersom alla frågar. Ja vi ska i alla fall på dejt på fredag. En megadejt till och med. Och vad jag ser fram emot detta, det kommer bli så roligt. Nu förstår jag att du vill veta vart vi ska och vad vi ska göra. Jag kan säga så mycket som att vi kommer åka till Stockholm på fredagkväll. Så mycket avslöjar jag nu. Spännande va!


Jag är väldigt kär i min gubbe, jodå så är det allt.

Läjters / Tösen

Dagens tips

Dagens tips angående hår. Slingor!! Till sommaren vill de flesta bli lite ljusare. Jag rekommenderar då att man bokar en tid på salong för slingor. Bleka slingor skall man aldrig göra hemma själv. Det blir sällan bra resultat. Blekning är dessutom ett väldigt starkt preparat som sliter på håret och bör därför hanteras av utbildade proffs. Om håret dessutom är färgat eller tonat innan finns det extra mycket pigment som ska ljusas upp. Resultatet kommer så med största sannorlikhet bli orange eller i bästa fall gult. På salong får du då håret nyanserat i en snygg nyans så du kan gå därifrån nöjd. Oftast får man gå ett par gånger och ljusa upp håret stegvist för att behålla en bra kvalitet.
Ett tips på efterbehandlingar hemma för att behålla snygg färg är silvershampo. Silvershampo är blått i färgen och innehåller massor med pigment för att hålla ett blont hår snyggt och fritt från gula toner. Silvershampo ljusar inte upp håret utan hjälper bara till att behålla färgen. Ett blekt hår kan med tiden skifta lite i gult, men det får man lätt bort med hjälp av silvershampo. Jag rekommenderar att du använder det varje gång du tvättar håret, tills du är nöjd med färgen. Då ställer du undan det och använder ett vanligt shampo ett tag. Tills du tycker du behöver nyansera det lite igen. Om man använder silvershampo hela tiden så tillför man mer och mer pigment till håret och till sist kan det bli lite för kallt och matt, så därför skall man använda ett annat shampo mellan varven
Dessutom behöver ett preparerat hår fukt och utredning. Bästa inpackningen för blekt hår är enligt mig Foreintense från Kérastase. Intensivt återuppbyggande kurprogram för mycket försvagat/skadat hår.

Kérastase Forcintense


L'Oreal Silvershampo

Med önskan om en fin hårdag

Läjters / Tösen

Dags att

krypa ner brevid älskade och vänta på morgondagen.

Över and Ut.



Läjters //Tösen

Miss i nassen

tittar jag på teve. NCIS tittar jag på. Mycket bra teve, oliiiiidligt spännande. Och kanske en aning nördigt.
Så vet ni det. Värdefull information.
Lunch med syster imorgon kanske. Och sen grillfest hos Zarah och Robert. Underbart!


NCIS - what's not to like?

Läjters / Tösen

Kändis spotting

Jorå visst serru! Här sitter man i godan ro med sin kaffekopp. Och vem står utanför jobbet om inte Tilde Fröling. Hon står på Forumtorget med ett kamerateam och intervjuar ett gäng punkare.Så spännande kan det bli om man arbetar i Forumgallerian med utsikt över torget. Undrar vad hon ska med denna intervju till, blir det ett teveprogram som Outsiders kanske? Vad tror du?


Tilde Fröling

Tjena, tjenare, tjenast

Jaa jag vet. Ungefär världens sämsta skämt nångonsin. Men liiite kul ändå va.
Jag undrar, hur långsamt kan tiden gå egentligen? Alltså jag tycker den står stilla nu. Gör den det?
Ska flexa imorgon eftersom det är så lugnt. Vet inte vad som hände med april. April är död helt enkelt, så är det.
Grilla till lunch med syster och grilla till middag med gubben och hans familj. Kommer bli dunders!

Nu lite kaffe tror jga. För att sparka igång kroppen lite.



Läjters // Tösen

Jobba jobba jobba

Hej och hå.
Här sitter jag och jobbar. Ska nog se till att bli klippt här om en stund. Det behövs, jag har varit och hackat lite själv bak i nacken. Kan behövas jämnas ut lite.
Efter klippningen ska jag platta ut det. Med en GHD Styler. Ett fantastiskt styling verktyg. Den gör både lockar, vågor och plattar ut håret rakt. Finns att köpa på välsorterade frisörsalonger och är garanterat värd varenda krona.
Viktigt bara att man har i ett bra värmeskydd innan man torkar håret. Jag själv använder Nectar Thermique från Kérastase. Det är min absoluta favorit bland värmeskydd just nu.


GHD Radiance - fantastisk!     


Nectar Thermique - kanonbra värmeskydd för plattång och fön!               
                                                 

Mo money mo money

Jag har visst fått löneförhöjning. Jo men visst ser du. Från och med 1 april så har jag nästan 800 kr mer i grundlön. Sug på den du....800 kr. Smakar bra får jag säga. Jag ska förlänga naglarna, och ta körkort och köpa massa nya kläder och dyrt smink, jag ska köpa presentir till min älskade och katten ska få en leksak, jag ska ge mamma allt hon någonsin drömt om och.......ja hrm, 800 kr är kanske inte SÅ mycket.
Men tack för det Handelsavtalet, det gjorde du bra.


Jag är rik, rik säger jag!!!

Min katt

Är knäpp. jo men jag tror det faktiskt. Nyss gömde hon sig i skafferiet. Varför då liksom? Vad finns det där inne som kan vara spännande? En annan favorit sysselsättning är att springa genom hela lägenheten, som är väldigt avlång, och inte bromsa. Utan bara dunsa rätt in i en vägg eller hylla.Jag misstänker att hon snart kommer förlora förståndet på riktigt. Huvudet får ta för mycket stryk, stackars katt. Kanske ska jag sy ett par sockerplast åt henne. Jo det ska jag nog göra.



Pussel heter hon. Min lilla godis.

Långsam dag

Idag har jag suttit på min breda bak mest hela tiden tycker jag. Jo men faktiskt, jag har färgat en utväxt och tagit emot lite kassa. Och så lagade jag ett fel som var trasigt. men det är allt jag lyckats med idag.
Nej nu ljög jag visst. Jag har ägnat mig åt något fantastiskt nödvändigt. jag fick en present igår. Jag har nämligen en kund som arbetar för Dior och igår hade hon med sig en present till mig. Hur avundsjuka blev ni nu då va? Detta är vad jag fick.

Dior Lip Maximizer

Nu ska mina läppar bli fylliga. Så tillbaka nu då till det där fantastiskt nödvändiga jag gjort idag. Jag har överdoserat Dior. Det ni, det är det inte alla som kan skryta med det inte. Jag har stått framför spegeln hela dagen mer eller mindre och duttat på mer. Och så står jag där sen som ett fån och plutar med läpparna, helt övertygad om att jag ser en stoooor skillnad. Hört talas om sockerpiller? Det är ju så man kan undra om jag riktigt har alla hemma..... Hmm det ska vi inte gå in på nu....

Nu är klockan strax 21 och det är onsdag. Vilket betyder att jag måste se på Greys Anatomy. Ja ni hörde rätt, jag MÅSTE se det. Annars dör jag nog. Och det vore ju typiskt dåligt.

Läjters // Malin



Välkommen till min nya blogg!

Blogg alltså. Jo men så här är det. Jag följer i runda slängar 700 bloggar per idag (mycket runda slängar). Och mer eller mindre varje dag som jag läser dessa 700 (!) bloggar så funderar jag: "hmm, ska jag kanske börja blogga". Jag tycker ju själv att jag har väldigt mycket vettigt att säga. Eller ja vettigt och vettigt, jag har i vart fall väldigt mycket att babbla om. Fråga min karl får ni se. Jodå jag pratar så mycket så han får öronskav snart. :) Och det är ju lätt faschinerande. Att jag babblar så mkt med honom menar jag. Nu vart det konstigt igen, det är ju inte att jag pratar med HONOM som är konstigt, utan att jag PRATAR med honom, nej vänta det blev fel det med. Det jag menar är,att jag har ett väldigt socialt arbete, där jag får prata i mängder (jag är frisör). Och ändå så är pratet inte slut när jag kommer hem. Utan då måste jag först berätta allt för honom som jag berättat för andra. Och dessutom deras kommentarer till det jag sagt. Jag upprepar gärna det jag sagt ett par gånger med. För att vara säker på att jag verkligen har sagt det liksom. Och sen kan jag glömma att jag berättat det och med glädje och inlevelse berätta en gång till.
En annan sak jag gör är att jag får för mig att historier jag hört, är mina egna. Så då kan jag gå runt och berätta dem för andra. Det blir ju extra underhållande när personen jag hört det av får höra det av mig sen. Fast med min touch på det förstås. Detta har hänt mig och gubben ett par gånger. Han finner detta mycket underhållande. Där står jag och pratar på, och plötsligen inser jag. Och säger: "eller var det du som sa det till mig kanske". Jaja, jag får väl bjuda på det då antar jag.  Förstår ni såna extrema mängder prat som jag kan klämma ur mig på en dag? Det är vansinnigt......
Nog om det..

Det här är min nya blogg. Är den inte fantastisk!!

Känn dig välkommen.

Läjters // Tösen

RSS 2.0